BLOG - categorieën Nieuws
Paintball
Racing simulator

BLOG

Super 6 Event “Back To Future” Holmbush 17/03 & 18/03.

Super 6 Event “Back To Future” Holmbush 17/03 & 18/03.

Een kleine delegatie van The Dragon Pack & APA vertrokken zaterdagochtend naar de Holmbush site. Bij aankomst bleek het weer niet mee te zitten, wind en regen en een temperatuur van amper 7°C. De kou en de regen waren al snel vergeten bij aanvang van de eerste game, de vier gekke Belgen (Veckos, Pepe, Xan en Stefan) gaven zich voluit, de smokes en de dozen paint vlogen erdoor. De intussen zeldzame RDG2 smokes zorgde voor enkele immense rookgordijnen en verwarring, je hoorde reacties als ‘’wtf is that?’’.

Door een solo actie van Veckos en ‘’ his good friend CSL’’ werd de ganse rechterflank overhoop gehaald.De Jackhals sloten zich aan bij het andere team en contact was niet te vermijden Eclipse en Empire vs Angel, toegeven het ging gelijk op. Sommige keken wel verbaasd op van de Axe, een mini die teveel testosteron heeft genomen!

Na een geslaagde dag en een kleine ‘’rustpauze’’ in het IBIS hotel te Gatwick trokken de jongens naar een pub in Crawley. Er zijn niet veel details beschikbaar over wat er zich allemaal in die pub heeft afgespeeld maar waarschijnlijk was het hevig. Na een zeer korte nacht een stevige maaltijd ,ditmaal zonder Russina liquid, kon zondag het ‘’main event’’ worden aangevangen. Knallers en vuurwerk zorgen voor de opening! Instructies van de fraction leader volgen , Jackhals links en de rest rechts en de Belgen doen volgens goede gewoonte hun zin. De Black Widow en haar bende vallen de Jackhals in de rug aan, pech niet gezien dat onze jongens nog achter waren , de Black Widow en haar bende worden bijgekleurd.

De APA boys zorgen voor ferme acties, soms iets te hevig want met één hand filmen en ter gelijker tijd knallen daar komen vodden van , dan begin je op je maten de knallen. Idem voor Pepe die Stefan een head shot bezorgde! De fluo Rangers hebben den boel wat verziekt door constant liggen whippen , zelfs na een head shot bleven die Rangers gewoon gaan, geen Rangers maar Highlanders , enkel na een overshoot van een ganse hopper en hun masker oranje zag van de verf gingen ze eruit ,spijtig.

The Final game was indrukwekkend, enorme knallers, close combat, enorm veel paint en de nodige dosis adrenaline. Eens opgefrist , compleet ontstresst en volledig voldaan terug naar huis …
De youngsters hadden maandag nog een dagje verlof de ouwe kon er 06.00 uit.

Er wordt al uitgekeken naar de volgende BG in Agimont (14/04 – 15/04).

Geschreven door Filip Renard, aka de Fille.

ONZE BLOG
Video kanaal
Volg ons op Facebook

iSupply.be op Facebook

Volg ons op Twitter