BLOG - categorieën Nieuws
Paintball
Racing simulator

BLOG

Paintball Events wint BPC Leg 1!

Paintball Events wint  BPC Leg 1!

Na een te lange rit door België met constante vrees dat er een storm zou uitbreken kwamen we aan in het zonnige Harelbeke. Desondanks er maar 6 teams kwamen opdagen beloofde dit een fun dagje te worden.

Onze eerste game speelde we tegen team Rush, dit bleek uiteindelijk ook de meest belangrijke game van de dag te zijn. We verloren vrijwel onmiddellijk 3 bodies na de break ... niet bepaald positief dus. Na ongeveer een halve minuut stond Nico alleen tegenover 3 man. Door agressief spel via de dorito wist hij de game te winnen. Dit zijn de momenten waarvoor je paintball speelt.

De games die hierop volgden verliepen erg vlot. De Muppet Rejects en de Atrium Mortis teams hebben minder ervaring dan ons op het sup’air veld, dus op papier moesten we hun pakken, dit werd ook in praktijk omgezet. De game tegen Death Valley liep ook tegen verwachting in erg lekker voor ons.

De middagpauze brak en de eerste regendruppels bevestigden het wisselvallig klimaat in België. Na de middag werd de 2e deel van de dubbele round roubin gespeeld. We hadden voorlopig alle games gewonnen dus realiseerden wel dat de 1e plaats binnen handbereik lag. Voor deze positie te verzekeren moesten we van Rush en Death Valley winnen.

Helaas, helaas ... Rush droogde ons af de eerste game na de middag. We wisten wel alle andere games weer te winnen. Rush had op heel de dag slechts één keer verloren, net als ons. Het verschil lag hem erin dat zij nog tegen Death Valley moesten spelen, een gewaagde tegenstander op hun homefield. Indien Rush zou winnen, zou #1 aankomen op aantal live spelers. Indien Death Valley zou winnen, zou een eerste positie voor ons verzekerd zijn.

Death Valley won hun game tegen Rush, bij deze pakten wij met zekerheid de eerste plaats met 9 wins en 1 loss! Bedankt aan de organisatie, refs en al de teams voor deze aangename dag. We hebben ons alvast goed geamuseerd.

Line-up Paintball Events: Niek, Kristof, Joeri, Siemen, Nico en Roel

Groeten
team Paintball Events

ONZE BLOG
Video kanaal
Volg ons op Facebook

iSupply.be op Facebook

Volg ons op Twitter